A D365 Finance and Operations 10 kiemelkedő előnye

Lépjen a vállalati pénzügyek új szintjére!

A modern vállalatok egyik legnagyobb kihívása a folyamatosan változó üzleti és informatikai környezet. Különösen igaz ez a megfelelő vállalatirányítási rendszerek kiválasztására, hiszen azok alapvetően határozzák meg a cégek működési hatékonyságát, adaptációs képességeit.

A Microsoft külön figyelmet fordított a közép- és nagyvállalatok pénzügyi folyamatainak menendzselésére és monitorozhatóságára, így létrehozta a Dynamics 365 Finance and Operations vállalatirányítási rendszert.

Bemutatkozik a Dynamics 365 Finance and Operations

A Dynamics 365 Finance and Operations a Microsoft pénzügyekre szakosodott ERP rendszere olyan közép- és nagyvállalatok számára készült; akik szeretnék pénzügyi műveleteiket egységesíteni, jellemzően jelentős méretű bolt-, telephely hálózattal rendelkeznek, továbbá akiknél üzleti folyamataik nemzetközi határokon is átívelnek.

Mire számíthat a Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations-től?

  • Megbízható működés, magas rendelkezésre állás
  • Könnyű integrálhatóság
  • A különböző pénzügyi és üzleti funkciók (pl. logisztika, számlázás, könyvelés, értékesítés, stb.) összehangoltsága
  • Konszolidált adattárolás és -menedzsment
  • Adatvezérelt pénzügyi döntéshozatal a valós idejű információáramlásnak és riporting lehetőségnek köszönhetően
  • Vállalatra szabható funkciók és megjelenés
  • Kulcsrakész kiegészítő funkcionalitások AppSource-ból
  • Rugalmasan skálázható felhős rendszer
  • Kereskedelmi központ, készlet- és szállítás management
  • Automatizált, rugalmas, fenntartható ellátási lánc kialakítása
  • Vállalatközi tranzakciók, költségek, erőforrások kezelése

A Finance and Operations legfőbb előnyei

1. A pénzügyi rendszerek következő generációja

a Finance and Operations képviseli a pénzügyi ERP rendszerek legújabb generációját. A program több funkciót, modult vagy épp teljes üzleti területet ölel fel, amelyek önálló komponensenként összekapcsolhatóak, amivel felépíthető a teljes Dynamics 365 ökoszisztémát.

2. Tökéletes szinergia a Microsoft üzleti ökoszisztémával

professzionális integráció az Excel, a Word, a Dynamics 365 Sales, a Power BI, a Power Apps, a Cloud Insights vagy más pénzügyi megoldásokkal.

3. Folyamatos frissítések, kompatibilitás

az ERP rendszer állandó frissítéseivel folyamatosan új funkcionalitásokat kap, amellyel tovább fejlesztheti vállalkozását, konszolidálhatja a több forrásból érkező adatokat és növelheti bevételeit.

4. Innovatív pénzügyi modellezés

az AI előnyeit kihasználva a rendszer képes a különféle pénzügyi, értékesítési és beszerzési folyamatokat monitorozni, továbbá ezekről automatikus előrejelzéseket készít, hogy vállalkozásáról mindig naprakész információkkal rendelkezzen.

5. Pénzügyek transzparens módon

a Finance and Operations lehetővé teszi a különböző pénzügyi területek munkafolyamatainak összehangolását, ráadásul egyszerű integrációt kínál más riporting és pénzügyi eszközökkel, rendszerekkel.

6. Adatvezérelt döntéshozatal

a rendszer automatizáltan figyeli a pénzforgalmat, azonosítja a piaci trendeket, illetve a tendenciákat figyelembe véve javítja az árrést, amivel biztosítja az adatvezérelt döntéshozatalt a felsővezetés számára.

Hatékony számlakezelés

a fejlett üzleti intelligencia segítségével könnyebb számlázási folyamatok érhetőek el, továbbá a szabály- és előrejelzés-alapú automatizáció segít növelni az időben történő ki- és befizetéseket. A kiállított számlák ezentúl online, automatikus módon beküldhetőek az adóhatóság felé, illetve az adatok több- dimenziós modellezésével és elemzésével megoldottá válik az intelligens pénzügyi előrejelzések készítése.

Dinamikus riportok, cash flow monitorozás

a naprakész és felhasználóbarát pénzügyi funkciók a Dynamics 365 Finance and Operations alapértékei közé tartoznak. A pénzügyi teljesítmény valós időben történő ábrázolása a beépített Power BI interaktív, dinamikus riportjaival történik, ebbe beletartoznak a pontosabb előrejelzések, illetve a cash-flow monitorozása.

Segítség a költségvetésben

a költségvetési- folyamatok automatizálásával, azok állandó ellenőrzésével és a különböző pénzügyi műveletek elemzésével képes minimalizálni a felmerülő költségeket, majd vállalati szinten optimalizálni a kiadásokat.