A Qualysoft a Tricentis hivatalos implementációs partnere

A Qualysoft újfent megkapta a Tricentis Minősített Implementációs Partner, Tricentis által hivatalosan elismert tanúsítványát. A Qualysoft ezt az elismerést a Tricentis Tosca, agilis projektek és a folyamatos tesztelésben világelső, vezető tesztautomatizálási platformja tekintetében szerezte meg.

Tricentis Minősített Implementációs Partner

A Qualysoft és a Tricentis évek óta folyamatos, erős és virágzó partnerséget ápol. Szakértőink szoros együttműködésben dolgoztak az elmúlt évek sikeres hazai és nemzetközi projektjein annak érdekében, hogy elősegítsék a digitális átalakulás felgyorsítását olyan nagy cégekben, mint az A1 Telekom Austria, a Vienna Insurance Group és a Bank of America.

A Tricentis Tosca segítségével optimális eszközt kínálunk ügyfeleinknek az agilis projektekhez és a folyamatos teszteléshez, míg tanúsítvánnyal rendelkező szakembereink segítenek a megfelelő tesztadatok kiválasztásában, a teszteset kialakításában és a tesztautomatizálási ökoszisztéma megvalósításában. Ezenkívül a Tricentis Tosca-ban jártas oktatóink megosztják minden tudásukat az ügyfélképzés során a tesztautomatizálásban tevékenykedő szakemberekkel.

Agilis szoftverfejlesztés a Qualysoft és a Tricentis Tosca segítségével

A funkcionális szoftvertesztelés vezető megoldásaként a Tricentis Tosca optimalizálja a kockázati lefedettséget az alkalmazások és az end-to-end folyamatok kezdetén. Az eszköz lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy maximalizálják a kockázat lefedettségét, és a teljes tesztelési folyamatot minimális számú tesztesettel kezeljék. A Qualysoft szolgáltatásai és a Tricentis Tosca kombinációjával ügyfeleink gyorsabb release ciklusokat érhetnek el és tehermentesíthetik a különböző IT osztályokat:

  • Több, mint 90 százalékkal automatizálja a szoftverteszteket
  • Több, mint 95 százalékos kockázati fedezet elérése
  • 10-szer nagyobb hatékonyság a manuális vagy szkriptalapú megoldásokhoz képest
  • Több mint 90 százalékkal gyorsítja a teszt végrehajtását

 

 

A Tricentisről

A Tricentis a folyamatos tesztelés és automatizálás terén világelső, széles körben elismert vállalat. A DevOps, és az agilis környezetek szoftvertesztjeinek újrafeltalálása köthető nevükhöz elsőrosban. A Tricentis AI-alapú automatizálási platform lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy felgyorsítsák digitális átalakulásukat a szoftver release sebesség drámai növelésével, a költségek csökkentésével és a szoftverminőség javításával. A Tricentist az összes vezető ipari elemző vállalat elismeri, és mint elsőszámú szoftvertesztelő eszköz hivatkoznak rá, mint például a Gartner Magic Quadrant, amely öt éve, egymás után teszi ezt. A Tricentisnek több mint 1800 ügyfele van, köztük a világ legnagyobb márkái, például az Accenture, a Coca-Cola, a Nationwide Insurance, az Allianz, a Telstra, a Dolby, az RBS és a Zappos.

 

A Qualysoft csoportról

 

A Qualysoft csoportot Bécsben alapították 1999-ben. Független informatikai tanácsadó és szolgáltató vállalatként testre szabott, rugalmas és innovatív informatikai megoldásokkal támogatja nemzetközi ügyfeleit. A fő hangsúly a pénzügyi és energetikai szolgáltatókra, ipari cégekre, média / telekommunikációs vállalatokra és az állami szektor intézményeire irányul. A Qualysoft Csoport Ausztriában, Németországban, Magyarországon, Svájcban, Szlovákiában, Romániában és Szerbiában található. A munkaerő folyamatos növekedésének köszönhetően ma már több, mint 500 magasan képzett szakemberünk dolgozik Közép- és Kelet-Európában. Sokéves tapasztalatunk, magas szintű szakértelmünk és elkötelezettségünk révén, ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy minden Qualysoft projektet sikerre viszünk.

Kapcsolódó hírek