Minden, amit a DevOps-ról tudni érdemes

Számtalan írás megjelent már a DevOps metodológiáról; a technológiai részletezésektől kezdve, a folyamatok és definíciók leírásán át a fejlesztői csapatokra kifejtett hatások ismertetéséig. Célunk egy másik, talán kevésbé ismert szemszög bemutatása. A gyakorlat bevezetése ugyanis egy teljes cég vagy szervezet egészére is kimutathatóan pozitív hatással lehet. Egy több éves kutatómunka eredményeképpen létrejött, kutatási anyag segít eligazodni ezeknek a kapcsolatoknak és összefüggéseknek a feltérképezésében, és rávilágít arra, hogy miért elengedhetetlen a DevOps módszertan bevezetése egy 21. századi szervezet működéséhez!

A DevOps transzformáció az alábbi, kritikus üzleti kérdésekre nyújthat hatékony megoldást:

Hogyan tehetünk üzleti értéket még gyakrabban és még gyorsabban elérhetővé ügyfeleink számára.
Hogyan minimalizálhatjuk a hibák arányát.
Hogyan gyorsíthatjuk fel a helyreállítást hiba esetén.

A TECHNOLÓGIA ÉS AZ ÜZLETI PIAC FOLYAMATOS GYORSULÁSBAN VAN

A pénzügyi, banki, telekommunikációs, kormányzati és egyéb szektorokon belüli változások olyan átalakításokat tesznek szükségessé, amelyek radikálisan át kell hogy formálják azt a nézőpontunkat, ahogyan a szoftver szolgáltatások minőségét és a szállítás jelenlegi folyamatát szemléljük.

AZOKNAK A CÉGEKNEK ÉS SZERVEZETEKNEK, AMELYEK HOSSZÚTÁVON IS VERSENYKÉPESEK SZERETNÉNEK MARADNI A SAJÁT PIACAIKON KELL FELGYORSÍTANIUK

A szolgáltatásaik és termékeik szállításának frekvenciáját; A gyorsan változó piaci és vásárlói igényekre való reagálást; A jogi, illetve egyéb szabályozói környezetekhez való alkalmazkodást; valamint A növekvő biztonsági fenyegetésekre adott válaszaik sebességét.

4 ÉRV A DEVOPS MELLETT

1+

973x

gyakoribb szállítás

2+

6570x

gyorsabb változás bevezetési idő

3

6570x

gyorsabb átlagos helyreállási idő

4+

3x

alacsonyabb hibaarány változások bevezetésénél

IconLetöltöm a tudásanyagot

Required
Required
Required