Az Innováció útján:

Együtt ünnepeltük a Microsoft 30 éves jelenlétét hazánkban

Nagy megtiszteltetés számunkra bejelenteni, hogy cégünk ügyvezető igazgatója, Milán Hasznics meghívást kapott egy lenyűgöző kerekasztal-beszélgetésre, amelyet a Business Fest keretében rendeznek. A beszélgetés célja a Microsoft jelentős 30 éves jelenlétének megünneplése volt hazánkban, és a legbefolyásosabb iparági vezetőket és látóembereket hozta össze.

Milán Hasznics, értékes betekintéseket és perspektívákat osztott meg más kiemelkedő beszélgetőpartnerekkel együtt. Együtt feltárták a Microsoft mélyreható hatását hazánk technológiai tájképére, kiemelve a legfontosabb eredményeket, kihívásokat és kilátásokat.

A kerekasztal-beszélgetés a Microsoft Innovációs Színpadán zajlott, egy vibráló és dinamikus környezetben, ami tökéletesen tükrözte az innováció és vállalkozói szellem egyediségét. A résztvevők részesei lehettek egy lenyűgöző élménynek, ahol a technológia és a látószemléleti gondolkodás egyesültek.

Ahogy a beszélgetés folyt, a közönség mélyebb betekintést nyert abba, hogy a Microsoft hogyan alakította át hazánk technológiai ökoszisztémáját. A forradalmi szoftverfejlesztésektől az emberek és vállalkozások korszerű eszközökkel való felvértezéséig amire a  Microsoft tagadhatatlanul hatással volt.

A beszélgetőpartnerek gondolatébresztő vitái átfogó képet festettek a Microsoft útjáról, hangsúlyozva a vállalat elkötelezettségét az innováció iránt és szerepét a technológiai szektor jövőjének alakításában.

Ez egy valóban emlékezetes és felvilágosító élmény volt, amely összehozta az szakértőket és elősegítette az egység érzését a technológiai kiválóság felé vezető úton.

Ahogy visszatekintünk erre a mérföldkőre, őszinte hálánkat fejezzük ki Milán Hasznicsnak és a tiszteletreméltó panel résztvevők értékes hozzájárulását.

Az betekintések megerősítették a Microsoft hagyományát és mindannyiunkat arra inspirálnak, hogy folytassuk a technológiai innováció határainak feszegetését.

Hálásak vagyunk, hogy részesei lehettünk hazánk technológiai előrelépésének és az innovációnak ezen kivételes eseményének, és izgatottan várjuk a következő fejezetet a technológiai előrelépés és innováció terén hazánkban.

Microsoft

Cloud Certified Partner

Microsoft Power Platform

Build your own unique business application with just a few clicks; solve the most frequent issues and automatise usual and recurring tasks