Business Superbrands díjas a Qualysoft 2022-ben

A Qualysoft 2022-ben is elnyerte az egyik legnívósabb, nemzetközileg elismert márkaértékelési díjat, a Business Superbrands címet.

Budapest, 2022. június

Idén tizenötödik alkalommal ült össze a Superbrands független szakemberekből álló bizottsága, amely márkánkat, a Qualysoftot választotta a Business Superbrands 2022 védjegy viselésére.

A Superbrands nemzetközi program keretében, a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. 

A Business Superbrands program az üzleti szektor - Business to Business (B2B) márkáinak legkiválóbbjait részesíti a kitüntetésben, tehát olyan magyarországi cégeket, melyek vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

A díj odaítéléséről egy független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt.
 

" A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet."

Business Superbrands Program

1995-ben Nagy-Britanniában jött létre. Mára már közel 90 országban indított programot, a világ legjelentősebb márkaépítési rendszere. Azon márkákat értékeli, amelyek kiemelkedően sikeresek, illetve  eredményeiket fenntartják. 
Magyarországon 2004-ben indult a nemzetközi Superbrands program. Körülbelül 20 000 márkával dolgozik együtt, több mint 400 külön kiadványon keresztül.

A kiválasztási folyamatot nemcsak a pénzügyi eredmények és az erős reputáció befolyásolja.  A márkákat a független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló Superbrands Szakértői Bizottságok is értékelik. 

A Superbrands Szakértői Bizottságok hétfokú skálán mérik a márkák teljesítményét: a márka tradíciója, történelme, piaci szereplése, a márka reputációja, a vállalat goodwillje, etikai megítélése, közismertsége, tudatos innovációja, márkastratégiája. A zsűritagok pontjainak összegzése után áll fel az a sorrend, amely szerint az egyes kategóriák legjobbjaiból Superbrandsek lesznek.

"“Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkákhoz kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyet a fogyasztók elismernek és elvárnak.”"

 

qualysoft-superbrands.jpg

Korcsok Katalin kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgató és Dr. Hasznics Milán vezérigazgató, átveszik Inzám Andreától a program brand excellence managerétőla Business Superbrands 2022 díjat​​​​​​​

KÉPGALÉRIA