Elsők között vehettük át a Deloitte Best Managed Companies díjat

Idén Magyarországra is megérkezett a Kiválóan vezetett vállalatok programja, melyet a kiemelkedő hazai magánvállalkozások elismerésére hozott létre a Deloitte.

A díj a helyi magántulajdonban lévő vállalatok kiválóságának kitüntetésére jött létre.

A szigorú pályázati és felülvizsgálati folyamatot minden országban egy rangos, független zsűri végzi. A bírák azokat a vállalatokat mérik, melyek eleget tesznek a magas szintű értékelési kategóriáknak, előre meghatározott követelményeknek.

10 magyar vállalkozás érdemelte ki a Best Managed Companies (Kiválóan vezetett vállalatok) minősítést 2022-ben, a Deloitte vezető szakértőinek mentorálásával pedig az összes résztvevő új szintre emelhette üzleti működését!

A pályázatról pár gondolatban

  • Fókuszban a stratégia:

A Qualysoft vállalati stratégiájának tervezésére egy egységes, strukturált módszertant használ, amely a szervezet minden szintjén kidolgozásra kerül, évente,  a következő 12 hónapra. A stratégiaalkotásba a vállalat kompetenciahordozói több szinten kerülnek bevonásra. A stratégiai tervezés minden munkavállaló számára elérhető és negyedévente áttekintésre kerül.

A vállalat számára elengedhetetlen a teljes munkavállalói rétegre kiterjedő transzparenciája. Nincsenek ellenérdekelt üzletágak. A munkatársak elfogadják a menedzsment céljait.

  • Markáns iparági függetlenség jellemzi. 

 

  • Munkavállalókkal szembeni maximális elköteleződés

A cég kiemelt fontossággal kezeli a kollégák tudásának naprakészen tartását. Ezt tréningekkel és belső kompetenciafejlesztési keretrendszerével biztosítja. 

A kompetenciák mellett figyelmet fordít a dolgozói elégedettség mérésére havi Health Check segítségével. Ennek eredményével a vezetők kimutatást kapnak csapatuk mentális állapotáról. 
Bevált gyakorlat ezen felül a digitalizált éves komplex elégedettségi felmérés.

  • Innováció és a versenyelőny

A Qualysoft management rendkívül nyitott az innovatív ötletekre. Külön fórumot biztosít az alulról jövő innovációs kezdeményezéseknek.

A kétirányú visszajelzés a vállalati kultúra kiemelt fontosságú eleme, amelyet a szervezet informatikai platformokkal támogat, mint a ShootOut amely a kollégák közötti elismerés egy eszköze, vagy a Yammer, amelyen a munkavállalók megoszthatják élményeiket vagy éppen munkaidőn kívüli közös programokat szervezhetnek.

A vállalat versenyelőnye az erős munkaadói brand, ami hatékonnyá teszi toborzási folyamatainkat. Az Employer Branding területen változatos kampányokkal segítik elő a Qualysoft márka építését és erősítését,

  • szakmai podcastok, junior recruitment program, vidéki toborzási kampány,  karrierutak bemutatása.

 

Profitabilitás

A Qualysoft Csoport magyarországi irodájának 31,3 %-os árbevétel növekedést ért el 2021-22 között

Munkavállalók számának növekedése

9,5%-al növekedett a foglalkoztatottak száma

Munkaerő megtartás

A vállalati fluktuáció 13,25% (Magyarországon az átlag fluktuáció 32%)

Photo Gallery icon

Photo Gallery