Minősítéseink az új Solution Partner programban

Infrastructure, Data & AI és Digital & App Innovation

A Microsoft Partner Network programban megszerzett kompetenciáink helyett (Gold Application Development, Gold Application Integration, Gold Cloud Platform, Gold Cloud Productivity, Gold Data Analytics, Gold Data Platform, Gold DevOps, Gold Project and Portfolio Management, Gold Windows and Devices, Gold Collaboration and Content,Gold Communications, Silver Messaging , Gold Datacenter,  , Silver Security, Silver Small and Midmarket Cloud Solutions) mostantól a leegyszerűsített Microsoft Cloud Partner Program keretében biztosítjuk ügyfeleink jövőbeli sikerét.

Az új partnerprogram révén az ügyfelek világosabb tájékoztatást kapnak a megfelelő Microsoft-partner megtalálásához és kiválasztásához.

A felhőbe való áttérés a siker záloga,

ezért kerülnek többek között előtérbe a felhő alapú kompetenciák. Az aktuális, felgyorsult informatikai környezetben nélkülözhetetlen előnyt nyújt a Microsoft Cloud Partner Program.

A 6 lehetséges Solution Partneri szint olyan minősítés, amely az egyes megoldási területekre vonatkozó, úgynevezett partneri képességi pontszámok alapján meghatározott követelmények teljesítésén alapul. A sikert a teljesítmény, a képzettség és az ügyfélsikerek alapján mérik. A specializációk és a szakértői programok továbbra is módot adnak a szervezet további megkülönböztetésére, bizonyítva a területekhez igazodó konkrét műszaki forgatókönyvekben való mély műszaki szakértelmet és tapasztalatot.

A következő két Microsoft Solutions Partner minősítést szereztük meg:

Adatok és mesterséges intelligencia: Az adatok és mesterséges intelligencia megoldási partnerként a Qualysoft bizonyította, hogy széleskörűen képes segíteni az ügyfeleket abban, hogy analitikai és mesterséges intelligencia megoldások létrehozása érdekében több rendszerben kezeljék és szabályozzák adataikat.

Digitális és alkalmazásinnováció: A Qualysoft a Digital & App Innovation Solutions Partnereként bizonyította, hogy széleskörűen képes segíteni az ügyfeleket a meglévő alkalmazások modernizálásában és a felhőalapú alkalmazások létrehozásában.

Ez az eredmény bizonyítja szervezetünk technikai képességeit, tapasztalatát és rátermettségét, hogy a felhőhöz igazodva eredményeket érjen el az ügyfelek számára.