Új vállalati weboldallal jelentkezik a Qualysoft

Örömmel mutatjuk be a Qualysoft új weboldalát!

 

A weboldal általában az első benyomás, amit az érdeklődők egy vállalatról kapnak. Célunk, hogy a Qualysoftnál már az elejétől kezdve a lehető legjobbá tegyük az ügyfélélményt.

Informatikai szolgáltatóként természetesen tisztában vagyunk a saját weboldalunk fontosságával, amely tükrözi képességeinket és szaktudásunkat. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy weboldalunk látogatóit magas szakmai színvonalat képviselő tartalommal, egyszerű navigációval és mindenekelőtt kiváló használhatósággal győzzük meg. A vizuális megjelenés felfrissítése és a legújabb technológiára való átállás mellett a tartalmat is jelentősen frissítettük.

A technikai megvalósítás egy modern tartalomkezelő rendszerrel történik. Jellemzője a nagyfokú testreszabhatóság lehetősége. A reszponzív design és a modern megjelenés kellemes felhasználói élményt biztosít. Az újraindítást az új oldal keresőbarát viselkedése teszi teljessé.

Reméljük, hogy élvezni fogja az új Qualysoft weboldal felfedezését, és bízunk benne, hogy minél gyakrabban üdvözölhetjük Önt portálunkon. Ha szeretné, kérjük, küldje el nekünk személyes visszajelzését az új oldallal kapcsolatban!

Üdvözlettel,
Az Ön Qualysoft csapata


A Qualysoft csoportról

A Qualysoft 1999-es alapítása óta az egyik legfontosabb feladatának tekinti a piaci igények állandó változásaihoz való kreatív hozzáállást, a nagy fokú rugalmasságot, és az ügyfelek egyéni igényeinek következetes kiszolgálását. A különböző munkafolyamatokat támogató megoldások, a modern és biztonságos munkavégzést biztosító technológiák, az ügyféltapasztalat-menedzsment, alkalmazás fejlesztés, az automatizált szoftvertesztelés valamint IT outsourcing szolgáltatásainknak köszönhetően a 7 országban jelen lévő Qualysoft ma az európai régió egyik piacvezető IT szolgáltatója. A csoport ausztriai székhelyén kívül a Qualysoftnak telephelye van Németországban, Magyarországon, Svájcban, Szlovákiában, Romániában és Szerbiában. A folyamatosan növekvő munkatársak számának köszönhetően több mint 500 szakember áll rendelkezésünkre Közép- és Kelet-Európában, akik sok éves tapasztalatuknak, szaktudásuknak és elkötelezettségüknek köszönhetően garantálják a Qualysoft projektek sikerét.

Tudjon meg többet a Qualysoftról weboldalunkon

MS_Tosca_logo_montage2.jpg.png