Szektor fókuszú digitális megoldások

A Gépész Expon járt a Qualysoft csapata

 
 
Örömmel fogadtuk Kiss Zoltán az Ép-Gépész Holding Kft. informatikai vezetőjének meghívását a Gépész Expora. Idén a rendezvénynek helyt adó Vasúttörténeti Park, impozáns környezetében ismerkedhettek meg a vendégek a legújabb gépészeti megoldásokkal, követhették a szakértői kerekasztal beszélgetéseket és szakmai előadásokat. Az esemény résztvevőinek a Qualysoft csapata lehetőséget biztosított a hamarosan bevezetésre kerülő Partner Portál kipróbálására. Az érdeklődők célzottan, informatikai szakértőinknek tehették fel kérdéseiket, a portál használatáról. 
"Az IT rendszerek, köztük a PartnerPortál kialakítása segíti ügyfelünket üzleti céljai elérésében! "

A partner portál megalkotásával nem csak a kommunikáció válik gördülékenyebbé, de a felhőben biztonságosan és papírmentesen kezelhetőek személyre szabottam a partnerek és ügyfelek szakmai szerviz igényei.

Az Ép-Gépész Holding Kft-nél Microsoft Power Platform és Microsoft Dynamics alapokon támogatjuk az értékesítési folyamatokat. A terepmunkák elvégzésével digitalizáltuk a jegyzőkönyvezéssel kapcsolatos munkálatokat. Ez a digitalizálási művelet fokozottan segíti elő a Gépész Holding hétköznapi értékesítési folyamatainak hatékonyságát, továbbá enyhíti a szervizpartnerek adminisztrációs terhét. 

Továbbá kiépítésre került egy ügyfélszolgálati rendszer (portál és ügyintéző alkalmazás), amely a Gépész Holding ügyfeleinek biztosít gyors, kiszámítható és megbízható ügyintézést. 

Az Ép-Gépész Holding Kft. a Qualysoft legjobb szakembereivel együttműködve dolgozik nap mint nap azért, hogy a jövőben ne csak kiépüljön, de tovább is fejlődjön a felhős üzemeltetés, security, adattárház és riportolás. Fontosnak tartják, hogy a terepmunkákat nyomonkövető Field Service rendszer is kiépüljön az áttekinthetőség és további digitális előnyök érdekében. 

"Fontosnak tartjuk, hogy partnereink élen járjanak a digitális megoldásokban!  "

A partner portál bemutattatása mellet a vendégeknek alkalmunk nyílt kipróbálni a Microsoft HoloLens vezeték nélküli önálló holografikus eszközét. A HoloLens a gyártási folyamatokban csökkentheti az állásidőt és gyorsítja a betanítási ás továbbképzési folyamatokat, míg a mérnöki tervezésben és építkezésben felgyorsíthatja az építkezések ütemét és csökkentheti a kockázatokat.  A rendezvényen a Microsoft Cloud Solution mérnöke ált a látogatók rendelkezésére.  

 
A Microsoft Gold partnereként fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinket nem csak szakmai támogatással, de a digitalizáció előrehaladásával a legújabb trendekkel is megismerkedjenek, kipróbálják azokat. 

 

Ügyfelünk a digitális átalakulásának folyamatában nem csak az egyéni felhasználóknak nyújt élményt és ezáltal mélyíti az ügyfélkapcsolatokat, de partnerei számára is egy könnyen kezelhető, biztonságos, visszakövethető és papírmentes felületet biztosít problémáik kezelésére. Mindemelett a szakma egyik legsikeresebb digitális átalakulásának folyamatát végzi. 

Mélyíti az ügyfélkapcsolatokat

és ügyfél-elégedettséget

Szembenéz a munkaerőhiányal

és az általa okozta kihívásokkal

Könnyen kimutatható eredményeket biztosít

általa áttekinthetőbbek a költségek

+ 5 érv amellett, hogy a digitalizáció a piaconmaradás kulcsa

  • felgyorsítja az új termék vagy szolgáltatás bevezetését,  
  • maximalizálja a piacra lepés hatékonyságát, 
  • felveszi a versenyt az újonnan belépő agilis versenytársakkal, 
  • edukálja a felhasználókat  
  • előremozdítja a digitális munkavégzés, és a helyfüggetlen együttműködést
Photo Gallery icon

Photo Gallery


Kapcsolódó hírek