Röviden beszámolunk a Qualysoft élményeiről az ITexec konferencián

Pillants be az ITBusiness, ITEXEC konferencia kulisszái mögé

 

Az idei ITEXEC  konferencia, igencsak közel áll a Qualysoft-hoz, hiszen minden az adatokról szólt.
A kizárólag cégvezetőknek és informatikai vezetőknek megrendezett eseménynek idén a Park Inn by Radisson Zalakaros adott helyett.

Ma már nem titok, hogy a gazdaság és a társadalom aktuális mozgatórugója az adat. A digitális adatok, alapvető fontosságúak a vállalat irányítás, a gazdasági növekedés, a versenyképesség és a munkahelyteremtés szempontjából. 
Nem elhanyagolható, az általunk birtokolt adat mennyisége és minősége sem, hiszen a megalapozott döntések kulcsa az adatok megfelelő minősége és priorizálása!
 
A vállaltoknál stratégiai cél az előállított adatok tágabb megismerése és kihasználása. Az adatokból kinyert információ biztosítani tudja a különböző döntések megalapozottságát és követhetővé teszi a döntések következményeit és eredményeit. 
 
Mindazonáltal, hogy az információ tudás. Elmondhatjuk, hogy a rendelkezésünkre álló adat, hatalom. Ennek okán az adatok felhasználásával szintúgy, mint a hatalommal a lehető legnagyobb elővigyázatosággal és felelőséggel kell bánni.

 

Az adatok áttekinthető elrendezése nélkül, egy adatvezérelt társadalomban, kihívás szignifikáns növekedést elérni. 

 

Az üzleti sikerhez elengedhetetlen a vállalati adatvagyon. A szervezetek számára fontos az összegyűjtött adatok hatékony kezelése és elemzése. 

 

Az ITBusiness kétnapos rendezvényén, alkalmunk volt áttekinteni, 
 
  • Felgyorsult környezetben, az agilitás milyen szakmai kihívásokat jelent az informatikai vezetők számára.
  • A Qualysoft, mint professzionális IT-szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás, hogyan alkalmazkodik a megváltozott ügyféligényekhez.
  • Milyen a jó ügyfél? milyen trendek figyelhetők meg az IT-biztonság területén.
  • Vajon az orosz-ukrán hibrid háború új korszakot nyit a kiberbiztonság világában.
"A hibrid munkavégzés és a digitalizációval támogatott távoli munkavégzés bebizonyította az elmúlt években, hogy nagyon is hatékony tud lenni bizonyos területeken. Szinte hatékonyabb, mint az onSITE működés. Én úgy gondolom, hogy külön-külön minkettő hatékony. Az adatvezérelt működésnek egy nagyon fontos hozzáadott értéke van és ezt nagyon jól tudja támogatni a távoli munkavégzés, a hibrid munkamodell. "
Dr. Hasznics Milán - CEO Qualysoft Hungary
1654176446457.jpg    

 

Kerekasztal beszélgetés:
Digitális, hibrid, automatizált, bármilyen intelligencia – mit ér, mire kell a technológia, amikor a kihívások eldurvulnak?

Részvetők: Donner Krisztián, Cyfirma by Prianto; Dr. Hasznics Milán, Qualysoft; Fritsch Róbert, VISZ; Fauszt Gábor, AutSoft; Hoffmann Bence, ShiwaForce; Zala Mihály, Ernst & Young

 

A rendezvény 4 fő üzenete

1+

Lényeges az adatokat megfelelő módon csoportosítani és tárolni, hogy kellőképpen átadhatóak legyenek az üzleti terültek döntéshozói részére.

2+

Az adatvagyon tudatos építése és helyfüggetlen gyors hozzáférése ma már elengedhetettlen. Az adatgazdagság fontos és annak a megóvása.

3

Az adatvezérelt kultúra kimagaslóan fontos. Egy adatvezérelt vállalat létrehozásához és fenntartásához, szükség van elszántságra és kimagasló tudással rendelkező szakértői gárdára

4+

Olyan szakemberekre van szükség, akik képesek az adatokat elemezni, ezáltal biztosítani a vállalatok számára a növekedést, hatékonyságot és a versenyképesség fenntartását.

 

Köszönjük a meghívást az  ITBusiness csapatának!